Κύρια δραστηριότητα μας είναι η κατασκευή κεντημάτων σε διαφημιστικά ρούχα όπως διαφημιστικά μπλουζάκια, T-shirts, καπέλα, ρούχα εργασίας, παιδικά, πετσέτες, λευκά είδη, ιερατικές στολές, παραδοσιακές στολές, μπομπονιέρες για βάπτιση-γάμο με μονογράμματα και όχι μόνο, και οτιδήποτε μπορεί να κεντηθεί χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας.

Ρούχα για μάγειρες και υπαλλήλους εστίασης

Στην βιοτεχνία μας μπορείς να βρείς μεγάλη ποικιλία προιόντων από ρούχα για μάγειρες και υπαλλήλους εστίασης όπως σακάκια μαγειρικής, παντελόνια μαγειρικής, ποδιές , παπούτσια μαγειρικής και γιλέκα μαγειρικής για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Σε όλα τα προιόντα μας υπάρχει η δυνατότητα κεντήματος του λογότυπου σας ή τυπώματος των σημάτων σου.
Επίλεξε μέσα από την μεγάλη ποικιλία προιόντων μας αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς και σε υψηλή ποιότητα κατασκευής.
Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε πως μπορείς να αναβαθμίσεις την εικόνα των συνεργατών σου -όπως και την δική σου - είτε για δουλειά είτε για προσωπική χρήση.

Μοίρασε το στα social media

ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να γίνεις εσύ το επόμενο καλύτερο μας project

Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο της επαγγελματικής ένδυσης μας έχουν δώσει την δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών διαφημιστικά ρούχα, με την εγγύηση ποιότητας της GIOcreations.

TOP