Κύρια δραστηριότητα μας είναι το κέντημα σχεδίων & λογοτυπων σε διαφημιστικά ρούχα όπως διαφημιστικά μπλουζάκια, T-shirts, καπέλα, ρούχα εργασίας, παιδικά, πετσέτες, λευκά είδη, ιερατικές στολές, παραδοσιακές στολές, μπομπονιέρες για βάπτιση-γάμο με μονογράμματα , και οτιδήποτε μπορεί να κεντηθεί χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας.

Διαφημιστικά μπλουζάκια - Αθλητικά

Στην GIOcreations θα βρείς μια μεγάλη γκάμα από διαφημιστικά μπλουζάκια, αθλητική ένδυση και διαφημιστικά ρούχα για να καλύψεις τις ανάγκες ένδυσης του προσωπικού σου ή των μελών της ομάδας σου, και να κεντήσεις ή να τυπώσεις - αν το επιθυμείς - το λογότυπο σου ή το σήμα σου.
 
Επίλεξε μέσα από την μεγάλη ποικιλία προιόντων μας αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς και σε υψηλή ποιότητα κατασκευής.
 
Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε πως μπορείς να αναβαθμίσεις την εικόνα των συνεργατών σου - όπως και την δική σου - είτε για δουλειά είτε για παιχνίδι.

Μοίρασε το στα social media

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ;

Επικοινώνησε μαζί μας και θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να γίνεις εσύ το επόμενο καλύτερο μας project

Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο της επαγγελματικής ένδυσης μας έχουν δώσει την δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών διαφημιστικά ρούχα, με την εγγύηση ποιότητας της GIOcreations.

TOP