ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

Λίγα λόγια για εμάς

Η GIO CREATIONS βιοτεχνία ετοίμων ενδυμάτων με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ένδυσης & της μόδας, ήδη από το 1987, δραστηροποιείται στο χώρο του σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας γυναικείου-αντρικού ενδύματος και εργατικού ρούχου.

Κύρια δραστηριότητα είναι η κατασκευή κεντημάτων σε διαφημιστικά ρούχα όπως διαφημιστικά μπλουζάκια, T-shirts, καπέλα, ρούχα εργασίας, παιδικά, πετσέτες, λευκά είδη, παραδοσιακές στολές, μπομπονιέρες για βάπτιση-γάμο με μονογράμματα και όχι μόνο, και οτιδήποτε μπορεί να κεντηθεί χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας.

Η Gio Creations χρησιμοποιεί κορυφαία γκάμα ψηφιακών μηχανών κεντήματος, η οποία μας επιτρέπει να δημιουργούμε όμορφα, επαγγελματικά και περίπλοκα σχέδια με τον γρηγορότερο δυνατό τρόπο για τους πελάτες μας. Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ψηφιακών μηχανών κεντήματος είναι ότι η τεχνολογία αναδημιουργεί τα παραδοσιακά γραφικά ραψίματος που προσελκύουν τους περισσότερους ανθρώπους και καθιστούν επίσης τα σχέδιά μας ανθεκτικά. Έτσι, έχετε ποιοτικά και μακράς διάρκειας ρούχα για τον εαυτό σας, την εταιρεία σας ή τους πελάτες σας.

Πιστεύουμε ότι έχουμε αναπτυχθεί χάρη στην ακλόνητη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εξαιρετική εμπειρία.

Στόχος μας

Να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε επαγγελματικό ρουχισμό και μέσα ατομικής προστασίας.

Φιλοσοφία

Τα ρούχα και τα είδη ατομικής προστασίας που προμηθεύουμε χαρακτηρίζονται από:

Ασφάλεια από κάθε είδους εργατικούς κινδύνους

Εργονομία που προσφέρει άνεση στις κινήσεις

Ποιότητα απαραίτητη για ρούχα που πρέπει να πλένονται συχνά

Εμφάνιση που προσφέρει αυτοπεποίθηση και συμβάλλει στην εικόνα της επιχείρησης