Κύρια δραστηριότητα μας είναι η κατασκευή κεντημάτων σε διαφημιστικά ρούχα όπως διαφημιστικά μπλουζάκια, T-shirts, καπέλα, ρούχα εργασίας, παιδικά, πετσέτες, λευκά είδη, ιερατικές στολές, παραδοσιακές στολές, μπομπονιέρες για βάπτιση-γάμο με μονογράμματα και όχι μόνο, και οτιδήποτε μπορεί να κεντηθεί χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας.

Αισθητική - Spa - Ιατρικά

Στην GIOCREATIONS θα βρείς ρούχα για ινστιτούτα αισθητικής και spa αλλά και μια μεγάλη γκάμα προιόντων για ιατρικά επαγγέλματα, και να κεντήσεις το λογότυπο σου ή να τυπώσεις τα σήματα σου.
 
Ιατρικα παντελόνια, μπλούζες, ποδιές, ρόμπες και παπούτσια νοσηλευτών σε περιμένουν για να διαλέξεις.
 
Επίλεξε μέσα από την μεγάλη ποικιλία προιόντων μας αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς και σε υψηλή ποιότητα κατασκευής.
 
 
Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε πως μπορείς να αναβαθμίσεις την εικόνα των συνεργατών σου -όπως και την δική σου - είτε για δουλειά είτε για προσωπική χρήση.

Μοίρασε το στα social media

ΡΟΥΧΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ - SPA - ΙΑΤΡΙΚΑ;

Θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να γίνεις εσύ το επόμενο καλύτερο μας project

Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο της επαγγελματικής ένδυσης μας έχουν δώσει την δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών διαφημιστικά ρούχα, με την εγγύηση ποιότητας της GIOcreations.

TOP