Κύρια δραστηριότητα μας είναι η κατασκευή κεντημάτων σε διαφημιστικά ρούχα όπως διαφημιστικά μπλουζάκια, T-shirts, καπέλα, ρούχα εργασίας, παιδικά, πετσέτες, λευκά είδη, ιερατικές στολές, παραδοσιακές στολές, μπομπονιέρες για βάπτιση-γάμο με μονογράμματα και όχι μόνο, και οτιδήποτε μπορεί να κεντηθεί χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας.

Ρούχα Εργασίας

Κέντημα λογότυπου - Logo ή ονόματος σε διαφημιστικά ρούχα, ρούχα εργασίας, μπλουζάκια, φόρμες, στολές κλπ.

Στην βιοτεχνία GIOCREATIONS θα βρείς ρούχα εργασίας έτοιμα να σε καλύψουν σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας. Βρες φόρμες εργασίας, αδιάβροχα, ανακλαστικά, στολές εργασίας, μπλούζες, σακάκια και μπουφάν. Κέντησε το λογότυπο σου ή τύπωσε τα σήματα σου και δείξε πιο επαγγελματίας από ποτέ.
Επίλεξε μέσα από την μεγάλη ποικιλία προιόντων μας τα ρούχα εργασίας που σου ταιριάζουν καλύτερα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς και σε υψηλή ποιότητα κατασκευής.
Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε πως μπορείς να αναβαθμίσεις την εικόνα των συνεργατών σου - όπως και την δική σου - είτε για δουλειά είτε για προσωπική χρήση.

Μοίρασε το στα social media

ΘΕΛΕΙΣ ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

Θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να γίνεις εσύ το επόμενο καλύτερο μας project

Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο της επαγγελματικής ένδυσης μας έχουν δώσει την δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών διαφημιστικά ρούχα, με την εγγύηση ποιότητας της GIOcreations.

TOP